برادری که با جسد عریان خواهرش روبرو شد/نامه دختر جوان یک تجاوز بی‌شرمانه را فاش کرد+عکس
به گزارش خبرنگار حوادث باشگاه خبرنگاران، به نقل از اسوشتیدپرس، جسد آلینا بوگرانودا در حالیکه عریان از سقف آویزان شده بود توسط برادرش الکساندر صبح روز گذشته کشف و به پلیس گزارش داد.

بنابر نتیجه انجام آزمایش خون وجود نوعی داروی مخدر در نوشیدنی که منجر به بی‌اراده شدن مصرف کننده می‌گردد، ثابت شد.

پس از دستگیری آرنیس همکلاسی برادر آلینا که به همراه این خواهر و برادر از سال گذشته به قصد ادامه تحصیل در کالجی در اسلندینگ واقع در لیکنشر زندگی می‌کرد، اسرار این جنایت را فاش گردید.

پسر جنایتکار به پلیس گفت که آرینا را برای یک مهمانی دعوت کرده و پس خوراندن مشروبات مسموم، وی را مورد تعرض جنسی و بی شرمانه قرار داده است.

در نهایت نیز آلینا زمانی که هوشیاری خود را به دست‌ آورد و پس از اینکه متوجه شد چه اتفاقی سرش آمده بعد از نوشتن نامه‌ای خود را از سقف حلق آویز کرد و به زندگی‌اش پایان داد.

انتهای‌پیام/