عضو کمیسیون کشاورزی:
ضرورت تدوین "الگوی کشت" متناسب در مزارع کشاورزی
بهرام بیرانوند عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، یکی از راهکارهای کنترل قیمت سیب‌زمینی و اتخاذ تدابیری مناسب از سوی وزارت جهاد کشاورزی دانست و افزود: با داشتن برنامه الگوی کشت کشاورزان می‌توانند در مناطق مختلف متناسب با مقدار نیاز کشور سیب‌زمینی کاشت کنند.
 
وی افزود: با نبود الگوی متناسب برای کشت و محصول، در برخی مواقع با مازاد تولید انباشته شده در انبارها و گاهی به ندرت با افزایش قیمت سیب‌زمینی مواجه خواهیم شد.
 
نماینده مردم بروجرد خاطرنشان کرد: چنانچه سیب‌زمینی در مرحله‌ی توزیع و فروش از سوی برخی واسطه‌ها انبار شود با جلوگیری از این عمل باید با متخلفان برخورد کرد.
 
وی در خصوص میزان مصارف آب در مزارع کشاورزی افزود: برنج یک محصول استراتژیک است و نمی‌توان کشت آن را به دلیل مصرف آب زیاد کاهش داد.
 
بیرانوند با تأکید بر حمایت از تولیدات داخلی و ضرورت کاهش واردات برنج خارجی تصریح کرد: با خرید برنج داخلی هر چند با قیمت بیشتر باید از تولید کنندگان داخلی حمایت و زمینه واردات را کمتر کرد.
 
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس یادآور شد: با افزایش راندمان تولید در مزارع کشاورزی و کاهش ضایعات و مراقبت در مرحله برداشت باید تلاش کرد تا با مصرف آب مایه ارزشمند حیات متضرر نشویم و عملکرد در هر واحد سطح بیشتر شود.
 
انتهای پیام/