تبریز/
استفاده از منابع غیرشیمیایی مبنای تغذيه گياهی در کشاورزی ارگانیک

احمد بایبوردی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز گفت : اجتناب ازسوزاندن بقايای گياهی، برگرداندن بقايا به خاک با حداقل عمليات خاک ورزی با شخم اصلی و به موقع از اصول کشاورزی ارگانيک بوده که بايد رعايت شود.

وي با اشاره به پایین اوردن جمعیت موجودات خسارت زای خاک تصريح کرد: در سيستم ارگانيک هدف قلع و قمع موجودات خسارت زای کشاورزی نيست بلکه هدف پايين آوردن جمعيت آنها به زير آستانه اقتصادي خسارت است.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقی ادامه داد: از خطرات مصرف کود شيميايی تجمع آنها در محصولات غذايی و ايجاد بيماری های مهلک از جمله سرطان در مصرف کنندگان و آلودگی محيط زيست است.

بایبوردی ضمن بیان هماهنگی کشاورزی ارگانیک با طبیعت تاکيد کرد: کشاورزی ارگانيک يک روش طبيعی در امر توليد محصولات کشاورزی، باغی و دامی است که هماهنگ با طبيعت و زنجيره طبيعی موجودات زنده حاصل مي شود./س
 
 
انتهای پیام/