خبرهای خوش مدیرعامل راه‌آهن از مترو پرند ـ تهران و کرج ـ هشتگرد؛
"مترو پرند" و فرودگاه امام خمینی(ره) در سال 93 به بهره‌برداری می‌رسد
به گزارش سرویس اقتصادی باشگاه خبرنگاران، محسن پور‌سيد‌آقايي از تفاهم براي راه‌اندازي قطار متروي کرج - هشتگرد تا تابستان اينده خبر داد و گفت: بخشي از منابع از محل فروش کارخانه‌هاي دولتي‌، بخشي ديگر از محل بودجه و بخش ديگر از سوي پيمانکار تامين مي‌شود.

وی افزود: همچنين موافقتنامه‌اي با شهرداري درباره خط آهن پرند منعقد شده است که بودجه مورد نياز اين طرح به طور مشترک تأمين شود.

وي تصريح کرد: موافقت کرده‌ايم 300 ميليارد تومان به اين طرح اختصاص يابد که صد ميليارد تومان آن را شرکت مترو فراهم مي کند ، 100 ميليارد تومان به عنوان طلب پيمانکار در بودجه آتي و 100 ميليارد تومان آورده وزارت راه خواهد بود.

به گفته مديرعامل راه‌آهن خط آهن پرند هم تا تابستان آينده به فرودگاه امام خميني(ره) متصل مي‌شود و قبل از پايان سال 1393 به بهره‌برداري مي‌رسد.

همچنين مديرعامل راه آهن در حکمي، سعيد رسولي را به عنوان معاون برنامه ريزي و اقتصاد حمل و نقل منصوب کرد.

پورسيد آقايي در اين حکم راهبري مطالعه و بررسي نيازمندي ها و شناسايي مجموع خدمات و ظرفيت حمل و نقل ريلي کشور و تهيه برنامه هاي راهبردي، ميان مدت و بلندمدت، تدوين برنامه هاي لازم براي تشويق و ترغيب بخش غيردولتي به سرمايه گذاري و جلب مشارکت ها و جذب منابع داخلي و خارجي، راهبري و نظارت عاليه بر مديريت اطلاعات حمل و نقل ريلي و ارائه آمار مربوط، ارائه طرح هاي راهبردي لازم براي افزايش سهم بخش حمل و نقل ريلي را خواستار شده است.

همچنين بر نظارت بر تنظيم، تخصيص، جهت دهي و اجراي بودجه شرکت، بررسي و اعمال نظر در خصوص پيش نويس موافقت نامه هاي بودجه طرح هاي تملک دارايي هاي سرمايه اي در هماهنگي با برنامه هاي مصوب به منظور تنظيم و مبادله آن، نظارت بر اجراي برنامه ها، نظارت و راهبري عاليه بر کليه امور مربوط به واحدهاي مناطق مرتبط با وظائف معاونت، راهبري و نظارت بر مطالعه و بررسي برنامه هاي ميان مدت و بلندمدت براي ايجاد و توسعه شبکه هاي حمل و نقل ريلي، تدوين برنامه هاي لازم در جهت چگونگي اجراي صحيح قانون اجراي سياست هاي کلي اصل چهل و چهارم قانون اساسي تاکيد شده است.

پورسيد آقايي همچنين ايجاد بستر مناسب براي به خدمت گرفتن توان بخش خصوصي و نظارت بر اجراي قوانين، آيين نامه ها، دستورالعمل ها و بخشنامه هاي مربوطه را از معاون جديد برنامه ريزي و اقتصاد حمل و نقل خواستار شده است.
انتهای پیام/