سنندج/
اختصاص 350 میلیارد تومان اعتبار برای توسعه کشاورزی در کردستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، ازهاری از اختصاص 350 میلیارد تومان اعتبارات به توسعه بخش کشاورزی در طول سه سال اخیر  از محل صندوق توسعه ملی خبر داد و گفت:  در زمینه اقتصاد کشاورزی که بخش عمده از جمعیت ما را در بر می‌گیرد و طرح کشت‌های گلخانه‌ای و صنایع تبدیلی و مکانیزاسیون کشاورزی در نقاط غیر روستایی از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی افزود: در گذشته بیش از 75 درصد از جمعیت ما در روستاها و 25 درصد در شهرها بودند، ولی در حال حاضر بر اساس آمارها تنها 40 درصد از جمعیت استان در روستاها سکونت دارند.
معاون برنامه‌ریزی استاندار کردستان افزود: اجرای طرح‌های هادی از دیگر اقدامات خوبی است که در بحث توسعه روستاها در استان صورت گرفته، اما اینکه در زمینه نگهداشت و جلوگیری از مهاجرت روستائیان به سمت شهرها توفیقات چندانی حاصل نشده است جای سوال دارد که باید در ابعاد مختلف مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار گیرد./س
انتهای پیام/