دورنهایی لیگ برتر کشتی آلیش کشور که در سالن وحدت شهرستان تربت جام و با حضور۴ تیم برگزار شد با قهرمانی تیم مختومقلی مراوه تپه به پایان رسید.

به گزارش
گروه ورزشي باشگاه خبرنگاران، در مرحله نیمه نهایی این مسابقات تیم کارخانه سیمان پیوند گلستان با نتیجه ۵ بر ۲ تیم موبایل شادکام خراسان رضوی را شکست داد و به فینال راه یافت، همچنین تیم مختومقلی فراغی مراوه تپه با نتیجه ۴ بر ۳ تیم طلای سفید خراسان شمالی را مغلوب کرد و فینالیست شد.
در مرحله رده بندی تیم طلای سفید خراسان شمالی با نتیجه ۶ بر ۱ تیم موبایل شادکام خراسان رضوی را شکست داد و به مقام سوم لیگ رسید.
اما در دیدار فینال تیم مختومقلی فراغی مراوه تپه ۴ بر ۳ تیم کارخانه سیمان پیوند گلستان را شکست داده و به مقام قهرمانی رسید و تیم کارخانه سیمان پیوند گلستان مقام نایب قهرمانی را کسب نمود.
انتهاي پيام/