در آستانه مسابقات دو و میدانی داخل سالن جهان؛
قاسمی: کسب مدال برایم دور از انتظار نیست
رضا قاسمی، ملی پوش دو و میدانی، در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: در رکوردگیری هفته گذشته رکورد شش و 60 صدم ثانیه را کسب کردم، دو سال قبل در مسابقات جهانی داخل سالن نفر سوم همین رکورد را داشت، برای کسب مدال ناامید نیستم و چه بسا بتوانم به رکورد بهتری هم بزنم، هرچند رسیدنم به نیمه نهایی حتمی است.

وی ادامه داد: بعد از مسابقات داخل سالن آسیا دو هفته فرصت استراحت داشتم وبعد از آن تمرین خود را در تهران آغاز کردم، بعد از این مسابقات هم برای بازی‌های آسیایی تمریناتم را آغاز می‌کنم.

قاسمی یادآورشد: مسابقات آغاز فصل اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، همچنین جایزه بزرگ آسیا در سه مرحله برگزار می‌شود، شرکت در این رقابت‌ها و حضور در اردوها به ما کمک می‌کند تا عملکرد بهتری درکره جنوبی داشته باشیم.

انتهای پیام/