کد خبر: ۴۷۶۷۷۴۲
تاریخ: ۱۳ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۷:۰۸
فرگوسن: میخواستم رونالدو را 150 میلیون پوند بفروشم/ رونالدو را ارزان دادیم
سرمربی سابق تیم فوتبال منچستر یونایتد گفت: میخواستم کریس رونالدو را 150 میلیون پوند به فروش برسانم واو را ارزان به رئال دادیم.
به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، الکس فرگوسن سرمربی سابق و پرافتخار منچستر یونایتد درخصوص انتقا کریس رونالدو که در سال 2009 با مبلغ 80 میلیون پوند از این تیم به رئال مادرید رفت گفت: من به دیوید گیل گفتم که 150 میلیون پوند بابت فروش کریس رونالدو و دریافت اوبه من گفت: به این سادگی نیست، این مسئله من را رنج می داد که به اندازه کافی بابت رونالدو پول دریافت نکردیم، همیشه این سوال را میپرسم از خودم که فلورنتینا پرز اگر این مبلغ را به او پیشهاد می دادیم چه میگفت.
وقتی برای بیل این مبلغ را پرداخت کردنند به این نتیجه رسیدم که برای رونالدو هم بین 80 تا 150 میلیون پوندی توانسته پرداخت کنند.
ما می توانستیم این مبلغ را دریافت کنیم رونالدو با توافق ما رفت وماهم او را مبلغ عادلانهای نفروختیم وبه نوعی دارنده توپ طلا را ارزان فروختیم.
انتهای پیام/