به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان .،مهدی حسینی افزود : این طرح به منظور ارتقاء سطح بهداشت عمومی جامعه و تامین فرآوردههای خام دامی سالم مورد نیاز مصرف کنندگان، از ابتدای بهمنماه سال جاری آغاز شده
است.
وی تصریح کرد : در طی این مدت از 131 مرکز تهیه، توزیع، بسته بندی و عملآوری فرآوردههای خام دامی شامل: 37 قصابی، 34 مرکز عرضه مرغ کشتار روز، هفت مرکز عرضه فرآوردههای لبنیاتی، 39 سوپر مارکت و فروشگاه، 9 مکان عرضه ماهی، دو کبابی، دو کشتارگاه، یک شرکت بسته بندی بازدید به عمل آمده است./ش
انتهای پیام/