زهرا نعمتی: انتخاب برترین‌ها به ورزشکاران انگیزه می‌دهد
زهرا نعمتی برترین ورزشکار معلول جهان در سال 2013 در گفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: برای دومین بار مراسم انتخاب برترین‌های ورزش کشور برگزار شد که کار پسندیده‌ای می‌باشد. این حرکت انگیزه ورزشکاران را بالا می‌برد. سال 92 سال بسیار خوبی برای من و مردم کشورمان در ورزش کشور بود.
 
وی ادامه داد: بهترین خاطره‌ام سال 92 دریافت جایزه بهترین ورزشکاران جهان بود که برای اولین بار در کشورمان اتفاق افتاد و خاطره شیرین بعدی نیز مدال مشترک با همسرم می توانم جزو خاطراتم بود.
 
نعمتی در مورد دریافت جایزه بهترین ورزشکار زن گفت: مراسم انتخاب بهترین ورزشکاران در روسیه بود که بین المپیکی ها و پارالمپیک‌ها برگزار شد و به عنوان یک زن با حجاب ایرانی حضور داشتم و تندیس را به مادران شهدا تقدیم کردم که کسب این جایزه به حمایت فدراسیون جانبازان و معلولین و کمیته ملی پارالمپیک بود. 

انتهای پیام/