برای نخستین بار در کشور؛
طراحی و ساخت "کوادروتور با قابلیت ناوبری" با استفاده از تلفن همراه
به گزارش خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران؛ در این طرح کوادروتور ساخته شده توسط تیم دانشجویی دانشگاه راه اندازی شده و قابلیت پرواز خودکار آن به وسیله سخت افزار موبایل هوشمند تامین می‌گردد.

بنابراین گزارش، تلفن‌های همراه هوشمند دارای قابلیت‌هایی چون پردازش حجم بالا، ارتباط مخابراتی از طریق مختلف، امکان ثبت داده‌ها، امکان برنامه نویسی و وجود ترکیب‌ کامل سنسور‌های ناوبری در آن‌ها می‌توانند به عنوان پلاتفرم مناسبی برای اجرای الگوریتم‌های ناوبری هدایت، کنترل، مخابرات و ثبت داده پردازی محسوب شوند.

بر اساس این گزارش، جایگزینی سخت افزار خلبان خودکار، کامپیوتر پرواز، دوربین، سیستم ثبت اطلاعات، ناوبری و مخابرات در پرنده‌های بدون سر نشین کوچک از جمله کاربرد‌های این طرح است که هم اکنون در مرحله پایلوت قرار گرفته است.

انتهای پیام/