مشهد/
معاون رئیس جمهور در مشهد عنوان کرد: ایجاد دبیرخانه دائمی روز ملی فردوسی
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،مسعود سلطانی فر در نشست هم اندیشی برگزاری مراسم بزرگداشت روز ملی فردوسی که با حضور چهره‌های فرهنگی و ادبی و تعدادی از مدیران و مسئولان خراسان رضوی در مشهد مقدس برگزار شد افزود : باید مراسمی در شان نام و شخصیت حکیم ابوالقاسم فردوسی شاعر بلند آوازه ایران و بزرگمرد ادب پارسی برگزار کرد ، به گونه ای که مراسم امسال مبنا و چهارچوب برگزاری مراسم باشکوه در سال‌های آینده باشد.

سلطانی فر همچنین در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه فعال شدن شورای احیای توس کمک بزرگی به توس و مجموعه آرامگاه فردوسی است افزود: احیای این شورا یکی از مهمترین موضوعاتی است که سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آن را دنبال کرده است.

معاون رئیس جمهور هم چنین در این نشست به مهمترین برنامه‌های سازمان متبوع خود برای برگزاری مراسم روز ملی فردوسی اشاره کرد و گفت : برگزاری جایزه بزرگ بین المللی فردوسی، برنامه ریزی برای آشنایی هرچه بیشتر کودکان و نوجوانان با شخصیت و آثار حکیم توس، استفاده از همه ظرفیت‌ها برای معرفی فردوسی در سایر کشورها، بهسازی و ساماندهی محور مشهد توس، ساماندهی اطراف و محوطه باغ آرامگاه فردوسی با همکاری شهرداری از مهمترین برنامه‌های این سازمان برای بزرگداشت روز ملی فردوسی است.

او از وزارت ارشاد و صدا وسیما خواست تا در معرفی و شناساندن هرچه بیشتر فردوسی به اقشار مختلف مردم در داخل و خارج کشور به سازمان میراث فرهنگی کمک کنند.

انتهای پیام//