یکی از ترفندهای بازاریابها برای موفقیت در کسب و کار خود استفاده از رایحههای معطر برای اثرگذاری بر ذهن مشتریهای خود است که این شیوه در پذیرایی از مهمان هم موثر است.

گفتنی است به طور سنتی کارشناسان بوی نان تازه و قهوه را سبب تحریک اشتها و ایجاد حس رضایت در افراد معرفی کردهاند.
بررسیها نشان میدهند کارشناسان دریافتهاند روحیه مردم تغییر کرده و در حال حاضر بوی چای سفید و انجیر سبب تحریک اشتهای افراد میشود.
کارشناسان به افراد توصیه میکنند برای ایجاد یک هوای دلنشین و ایجاد رضایت در مهمانان خود چای سفید دم کرده و با انجیر از آنها پذیرایی نمایند.
کارشناسان بازاریابی از این ترفند حتی برای فروش آپارتمان و ساختمانها و حتی ثبت قرارداد نیز استفاده میکنند زیرا این رایحه باعث ایجاد حس رضایت در افراد شده سبب موفقیت بازاریابها در تجارت خود میشود.
انتهای پیام/