سنندج/
انجام بیش از دو میلیون تردد در جاده های استان در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج، خواجه ای گفت: از این میزان، تعداد تردد وسایل نقلیه سنگین در جاده های کردستان 291 هزار و 465 دستگاه معادل 10 درصد کل وسایل نقلیه بوده است.

وی افزود: سرعت متوسط تمامی ماشین هایی که در جاده های کردستان تردد داشته اند، 65 کیلومتر در ساعت بوده است.

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان کردستان با اشاره به اینکه درصد سبقت غیرمجاز در ایام نوروز در محورهای ترددی استان صفر بوده است، گفت: میزان سرعت های غیرمجاز رانندگان در این ایام هفت درصد بوده است.

وی با اشاره به وجود 36 تردد شمار الکترونیکی آنلاین در سطح جاده های استان، کنترل و مشاهده آنلاین آنها از طریق مرکز مدیریت راه های اداره کل حمل و نقل و پایانه های استان کردستان، بیان کرد: ترددهای صورت گرفته در جاده های استان از این طریق شناسایی و ثبت خواهند شد.
انتهای پیام/س