تبریز/
اهمیت به تولید کیفی محصولات عاملی برای تولیدی پایدار

ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تولید پایدار در تولیدات محصولات کشاورزی کلید دستیابی به توسعه، تجاری کردن کشاورزی، افزایش بهره‌وری و رقابت‌پذیر شدن محصولات در بازارهای بین‌المللی است.

وی تصریح کرد: از تجارب ارزشمند کشاورزان و دانش بومی نیز نباید غافل بود چون به عنوان نیروهایی ارزشمند در کشاورزی پایدار قابل اتکّا خواهند بود.

ایرانی فام ادامه داد: ارتباط مستمر با مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی و استفاده و حمایت از دستاوردهای آنها باعث شکوفایی و پیشرفت کشاورزی می‌شود.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان یادآور شد: هزینه ها در کشاورزی علمی کاهش یافته و کمّیت و کیفیّت این محصولات و رقابت‌پذیر شدن آنها در بازارهای جهانی نیز افزایش می‌یابد.

ایرانی فام تاکید کرد: تولید محصولات باکیفیّت باید سرلوحه برنامه های تولیدکنندگان گنجانده شود چراکه سرمایه گذاری برای تولید محصولات سالم و ارگانیک رو به افزایش است./س