اردبیل/
آغاز عملیات اصلاح نژاد دام سبک در شهرستان نیر

فیروز فولادی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل افزود: عملیات اصلاح نژاد دام سبک برای اولین بار در روستای سلام آباد از توابع بخش مرکزی نیر بر روی 200 راس گوسفند مغانی آغاز شد.

وی گفت: با استفاده از اسفنج آغشته به هورمون پروژسترون گوسفندان میش های فحل به سمت گوچ اصلاح نژا خواهند شد.

رییس جهاد کشاورزی نیر تولید بره در سال به صورت دوبار ، تولید بره های چندقلوزا ، افزایش وزن گوسفندان ، جلوگیری از اتلاف مواد غذایی و ایجاد شرایط مناسب برای تغذیه دام ، کم شدن مدت زمان زایش در بین گله ها و تولید زیاد بره های نر و ماده ، بالا رفتن اشتغال و افزایش تولید گوشت قرمز ، پشم و شیر گوشفندان و سایر فرآورده های حاصل از آن از جمله اهداف اصلاح نژاد دام سبک است.

فولادی اظهار کرد: در سال های آینده مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نیر با اصلاح نژاد دام سبک با استفاده از نژاد لاپاراسکوپی و نژاد رومانوف و نژاد پاکستانی بره های حاصل از اصلاح نژاد امسال را گسترش دهد که با انجام این طرح چندقلوزایی و افزایش تولید و وزن دام منجر می شود/.


انتهای پیام/س