زاهدان /
تاکید بر همکاری دولت پاکستان با ایران در تامین امنیت

‌به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران زاهدان.، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی در دیدار با ایثارگران و نخبگان سیستان و بلوچستان که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، نماینده ولی ‌فقیه در سیستان و بلوچستان و استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از نمایندگان مردم سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد، گفت : به راستی اگر ایثار و از خود‌گذشتگی برای جانبازی و شهادت نبود ما نمی‌توانستیم انقلابمان را در مقابل دشمنان پیروز کنیم.

وی با بیان اینکه به سیستان و بلوچستان می‌گویند، استان محروم پر از رنج و غم، اما ما هیچکدام را نمی‌پسندیم، ‌ادامه داد: سرزمینی که اقوام دلاوری چون بلوچ و سیستانی دارد، سرزمین ‌که فرزندان غیور و با استعداد دارد محروم نیست.

وی با بیان اینکه استاندار باید توجه ویژه‌ای به ورزش استان به ویژه در زمینه والیبال داشته باشد‌ خطاب به استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: شما برنامه‌ریزی کنید و دولت هم کمک می‌کند تا نشاط بیشتری به بخش ورزش این منطقه تزریق شود.

روحانی با بیان اینکه دولت به وحدت و اتحاد و صمیمیت و برادری شما افتخار می‌کند و امیدواریم سرمشق برای کشورهای اسلامی باشید، یادآور شد: یکی از جاهایی که وحدت می‌آفریند برای ما ورزش است، میدان ورزش میدان وحدت و اتحاد است./

  انتهای پیام /س