کشفی تکان دهنده درباره تنبل بودن انسان‌های اولیه
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران، ‌کار‌شناسان دیرینه‌شناسی با مطالعه بر روی ساق پا و مچ پای انسان‌های نئاندرتال‌ها دریافته‌اند که تنبلی در انسان‌ها ریشه‌ای هفت هزار ساله‌ دارد. 

گفتنی است، بر اساس تحقیقات صورت گرفته، دانشمندان دریافته‌اند که استخوان پای انسان‌ها درحدود ۳ هزار سال پیش بسیار ضعیف‌تر از انسان‌های ۷۰۰۰ سال پیش بوده و این بدان دلیل است که پس از اختراع گاو‌آهن و رونق وسایل کشاورزی انسان‌ها تنبل شده و کمتر به دنبال کارهای سنگین رفته‌اند. 

بررسی‌ها نشان می‌‌دهند، انسان‌ها حدود ۷ هزار سال پیش مجبور به انجام کارهای سخت‌تر بوده به همین دلیل استخوان‌های درشت‌تری داشته‌اند. 

کار‌شناسان با مطالعه و مقایسه تراکم و اندازهٔ استخوان‌های پای افراد در دوره‌ های زمانی گذشته به این نتایج رسیده‌اند. 

پزشکان این تغییر اندازه‌ در استخوان‌ها را در هر دو نوع انسان‌های مذکر و مونث به یک اندازه مشاهده کرده‌اند. 



انتهای پیام/