شیراز/
انرژی هسته‌ای تنها یک علم نیست
 

 

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ محمد حیدری، در همایش دستاوردهای هسته‌ای در دانشگاه شیراز با اشاره به اینکه در دنیا از فناوری هسته‌ای به عنوان توسعه پایدار نام برده می‌شود، ادامه داد: تشخیص بیماری‌های تیروئید و درمان آنها، تشخیص و درمان سرطان پروستات، بررسی مراکز عفونی در بدن، تهیه و تولید انواع رادیو داروها مانند ید 131 و تهیه و تولید کیت‌های رادیودارویی جهت مراکز پزشکی هسته‌ای از جمله کاربردهای فناوری هسته‌ای در بخش پزشکی و بهداشتی است.

حیدری بیان کرد: موضوع پیل‌های هسته‌ای در کشور ما مغفول مانده است که در صورت ایجاد آن در سفینه‌ها، لوازم الکتریکی، پزشکی و خودرو می‌توان تا بیش از 20 سال از آنها استفاده کرد.

این پژوهشگر هسته ای با بیان اینکه یکی از محدودیت‌های تأمین انرژی در دنیا در آینده‌ای نزدیک موضوع زیست محیطی است، افزود: امروز در نسل سوم نیروگاه‌های اتمی قرار داریم؛ از 18 سال دیگر نسل چهارم این نیروگاه‌ها وارد مدار می‌شود که لازمه رسیدن به نسل جدید نیروگاه‌ها یادگرفتن دقیق فناوری دوم و سوم این نیروگاه‌ها است./

انتهای پیام/س