شیراز/
58 شهرك صنعتي فارس درحال واگذاري

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ سيد محمدكاظم اعتماد ادامه داد: با واگذاري زمين در اين ناحيه صنعتي،‌ تعداد شهركهاي صنعتي درحال واگذاري استان فارس به 58 شهرك صنعتي افزايش يافت.

وي افزود : ناحيه صنعتي خنجشت اقليد با مساحت 20 هكتار در كيلومتر 2 جاده خنجشت به اقليد ايجاد شده و ظرفيت استقرار 25 واحد صنعتي با اشتغالزايي 500 نفر را خواهد داشت.

وي بیان کرد : بيش از 10 ميليارد ريال اعتبار از محل اعتبارات شركت شهركهاي صنعتي فارس براي اجراي طرحهاي عمراني و زيرساختي در اين ناحيهصنعتي در نظر گرفته شده و تاكنون عمليات اجرايي طرحهاي زيرساختي نظير شبكه داخلي آب و شبكه توزيع ‌ برق و نيز عمليات زيرسازي و جاده دسترس آغاز شده است.

اعتماد گفت: ايجاد اين ناحيه صنعتي با هدف جذب سرمايه گذاران،‌ و توسعه صنعتي و ايجاد اشتغال در دستور كار شركت شهركهاي صنعتي فارس قرار گرفته است.

مدير امور شهركها و نواحي صنعتي شركت شهركهاي صنعتي فارس اظهار اميدواري كرد با استقرار صنايع در اين ناحيه صنعتي شاهد رشد و توسعه اقتصادي در اين منطقه از شمال استان فارس باشيم.

انتهای پیام/ش