زاهدان/
اثرات محیط زیست سالم فراملی است
 به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان.، خسرو افسری با تبریک به مناسبت دوم اردیبهشت ماه روز جهانی زمین پاک گفت: زمین پاک و محیط زیست سالم به جغرافیای مرز های یک کشور منحصر نمی شود بلکه اثرات آن فراملی و جهانی است.

وی افزود: روز جهانی زمین پاک همه ساله در 22 آوریل مصادف با دوم اردیبهشت در تمام دنیا برگزار می‌شود و به همه مردم این کره خاکی یادآوری می‌کند که نباید سیاره خود "زمین" را فراموش کنند.

افسری خاطر نشان کرد: در همین راستا و به منظور گرامیداشت و جلب توجه بیشتر ساکنان زمین ویژه برنامه ها و تلاش های زیادی برای ترویج فرهنگ مراقبت از زمین و محیط زیست در سراسر دنیا و کشور انجام می پذیرد.

وی در تشریح برنامه های هفته زمین پاک در استان نیز گفت: در این راستا این سازمان با برگزاری چندین کارگاه آموزشی با حضور اقشار مختلف از جمله دانشجویان، فرهنگیان، اصناف و شهروندان سعی خواهد کرد تا فرهنگ مشارکت و تعامل برای داشتن زمین و محیط زیست پاک را تقویت کند.

وی استقرار اتوبوس موزه حیات وحش در دانشگاه سیستان و بلوچستان، دیدار با امام جمعه زاهدان، تویع بسته های فرهنگی و آموزشی و همچنین برگزاری مسابقات نقاشی و عکاسی با موضوع زمین پاک را از جمله برنامه های فرهنگی و تدارک دیده شده در راستای این مناسبت و در این هفته عنوان کرد.

انتهای پیام/س