کرمانشاه/
سالانه بیش از 2 هزار و 500 تن انواع گیاهان دارویی در کرمانشاه تولید می شود

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

قهرمان احمدیان سطح زیر کشت گیاهان دارویی در استان کرمانشاه را 608 هکتار عنوان کرد و گفت:گیاهان دارویی کشت شده در استان شامل گشنیز، نعناع فلفلی، آویشن، زوفا، آلوئه ورا، کاسنی، رازیانه، ترخون، بادرنجبویه، بابونه، کدو طبی و موسیر می باشد.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: سالانه 2727 تن انواع گیاهان دارویی در استان تولید می شود.

احمدیان در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر در شهرستان های صحنه، کنگاور و سنقر گیاه دارویی موسیر کشت می شود، گفت: این گیاه دارویی تنها در اراضی با بازده کم و درجه پایین کشاورزی کشت می شود.

احمدیان افزود: در سال گذشته در قالب برنامه های آموزشی ترویجی اقدام به کشت سه هکتار موسیر به صورت پرورشی شد و پیش بینی می شود امسال 4.5 تن موسیر در استان تولید شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سال گذشته 44 هکتار از اراضی استان به کشت زعفران اختصاص یافت، گفت: سال گذشته در مجموع 100 کیلوگرم زعفران در این استان تولید شد.

وی متوسط عملکرد زعفران را چهار کیلوگرم در هکتار دانست و افزود: زعفران در همه شهرستان های استان بجز شهرستان های گرمسیر سرپل ذهاب و قصر شیرین کشت می شود./س