اراک/
تولید 255 کیلوگرم زعفران در استان مرکزی ‌
 به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران‌،احمد اسدی، ضمن تأکید بر کشت زعفران در استان مطابق با برنامه‌ پنجم توسعه گفت: سطح زیرکشت زعفران استان مرکزی 85 هکتار است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین میزان کشت زعفران در شهرستان‌های خمین، محلات و دلیجان صورت می‌گیرد بیان کرد: سطح زیرکشت زعفران در خمین 21 هکتار، محلات 11 هکتار و دلیجان 15 هکتار است.

اسدی ادامه داد: شهرستان خمین با تولید 81 کیلوگرم زعفران، دلیجان 42 کیلوگرم و محلات با تولید 35 کیلوگرم بیشترین میزان تولید را در بین شهرستان‌های استان دارند.

معاون مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی خاطرنشان کرد: کشت زعفران در استان مرکزی از 10 سال پیش آغاز شده و اوج تولید این محصول طلایی از سال 85 به بعد بوده است.



انتهای پیام /م