شیراز/
استقبال از شهداي گمنام در فرودگاه شهيد دستغيب شیراز

 به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ پیکر 3 تن از این شهدای والامقام که به تازگی در منطقه عملیاتی فاو و جزیره مجنون تفحص شده‌اند برای تشییع و خاکسپاری به استان کهکیلویه و بویر احمد انتقال یافت .

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس گفت: پس از مراسم استقبال، پیکر مطهر این شهدا به نواحی چهارگانه سپاه شیراز تحویل داده می‌شود.

حسن خلیلی افزود: مردم شهرهای بیرم ، بنارویه ، کنار تخته ،مهر و پاسارگاد میزبان این شهدا خواهند بود.

همچنین قرار است مراسمی امروز و فردا در مساجد و پایگاه های مقاومت برگزار شود تا خانواده های شهدا و ایثارگران و اقشار مختلف مردم نجوایی عاشقانه در گرامیداشت یاد و نام شهدا سر داده و عزاداری و مداحی نیز انجام شود .

وی ادامه داد: تاکنون 162 شهید گمنام دوران دفاع مقدس در 52 نقطه استان تدفین و خاکسپاری شده است که هم اکنون نیز بیش از 90 نقطه دیگر استان در انتظار شهید گمنام هستند.

خلیلی بیان کرد: مراسم بزرگ وداع با شهدای گمنام همزمان با نماز مغرب و عشا همراه با دعای پر فیض کمیل پنج شنبه یازدهم اردیبهشت با حضور اقشار و مسئولان در حرم حضرت احمد بن موسی(ع) برگزار می‌شود.

انتهای پیام/