سنندج/
تلاش برای حفظ آداب و رسوم قوم کرد در قالب بازی‌های بومی محلی
 
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران سنندج، زاهدی در دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی استان کردستان که در شهر شویشه برگزار شد با ابراز خرسندی از شور و نشاط جوانان و حضور آنان در جشنواره بازی‌های بومی محلی گفت: سنت‌ها و آداب و رسوم هر قوم و ملتی نشانده هویت آن قوم و ملت است.

وی افزود: بازی‌های بومی محلی و برگزاری این جشنواره و آئین‌ها سابقه‌ای تاریخی در بین اقوام و ملت‌ها دارد که باید تلاش شود این آداب و رسوم و فرهنگ‌ها حفظ و تقویت شوند.

استاندار کردستان با اشاره به برگزاری نخستین جشنواره بازی‌های بومی محلی در روستای تاریخی پالنگان بیان کرد: تلاش می شود سومین جشنواره بین‌المللی بازی‌های بومی محلی استان کردستان همزمان با سالگرد سفر پر خیر و برکت رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان کردستان برگزار شود.

وی گفت: سومین جشنواره بهاره بازی‌های بومی محلی در کردستان در آینده‌ای نزدیک به صورت بین‌المللی و با حضور 4 کشور برگزارمی شود./س