تبریز/
نرم شدن پوست پوست با مصرف طالبی

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان كم خونی مفید است.

وی تشریح کرد: طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین آ است و مملو از بتاكاروتن بوده كه در بدن تبدیل به ویتامین آ می شود.

نقشی ادامه داد: طالبی، ادرارآور، نرم كننده (ملیّن) و موجب طراوت و شادابی پوست بدن است.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: كسانی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی جانب احتیاط را رعایت كنند و یا آن را مصرف نكنند.

وی اظهار داشت: گوشت طالبی برای تسكین سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.

نقشی تاکید کرد: کارشناسان طالبی را میوه ای اشتها آور می دانند./س