با الكترونيكي شدن اظهار در گمركات خرمشهر و بندر امام خميني (ره) در خوزستان، روند انجام تشريفات گمركي در اين گمركات از دستي به الكترونيكي تبديل شد.
           به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان،
به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، ناظر گمركات استان خوزستان و مديركل گمرك اهواز با اشاره به روند الكترونيكي شدن اظهار در گمركات استان خوزستان اظهار داشت: گمرك بندر امام خميني(ره) از جايگاه ويژه اي در ترخيص نهاده هاي دامي و كالاهاي اساسي برخوردار بوده و الكترونيكي شدن اظهار در تسهيل امور خدمت گيرندگان اين گمرك تأثير قابل توجهي داشته است.
محمدرضا جعفری خاطرنشان کرد: روند رو به رشد فعاليت هاي گمرك خرمشهر هم شرايطي در اين منطقه فراهم آورده تا فضاي كسب و كار در اين استان بهبود يابد و نقش گمرك خرمشهر در توسعه اقتصادي اين شهر قابل توجه است.
وی در رابطه با اوضاع صادارت غيرنفتي در استان خوزستان گفت: خوزستاني ها سال گذشته 4 ميليارد و 150 ميليون دلار انواع كالا صادر كردند كه اين ميزان ارزآوري كالاهاي صادراتي در خوزستان، نسبت به سال قبل از آن 20 درصد افزايش داشت./س