واشنگتن خطاب به رئیس مخالفان سوری؛
مقابله با داعش مهم تر از سرنگون شدن نظام سوریه است
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگارانروزنامه العرب روز شنبه نوشت : طی روزهای اخیر " جان کری" وزیر امورخارجه آمریکا با "احمد الجربا" رییس ائتلاف ملی سوریه در میان تاکید آمریکایی‌ها بر اینکه اولویت این کشور مقابله با گروه داعش و گروه‌های مرتبط با القاعده است ، دیدار کرد.

افراد نزدیک به هیات مخالفان سوری گفتند  : "احمد الجربا" در جریان سفر به واشنگتن تلاش کرد که به آمریکایی‌ها اطمینان دهد که بخش بزرگی از تلاش های ارتش آزاد بر مقابله با افراط گراها متمرکز شده و این گروه به سلاح پیشرفته نیاز دارد اما مقامات آمریکایی از ارائه هر گونه تعهد درباره سلاح به این گروه سرباز زدند.

این منابع آگاه فاش کردند : آمریکایی‌ها تاکید کردند که پرونده سوریه از طریق نظامی حل نخواهد شد بلکه از طریق مذاکره حل و فصل می‌شود.

روزنامه العرب در پایان نوشت : ناظران بر این باورند که آمریکا منافع مخالفان میانه‌رو و وجهه خود در برابر افرادی‌که حامی گزینه سرنگون شدن نظام سوریه هستند را در برنامه کاری ندارد و تنها به منافع استراتژیک خود می‌اندیشد و هم اکنون به سمت منحصر کردن ماموریت ارتش آزاد به مقابله با گروه‌های افراطی و تعامل با نظام سوریه از طریق مذاکره می‌رود.

انتهای پیام/