رییس این همایش گفت: از مجموع 140 مقاله ارسالی به دبیر خانه همایش سامانه های نرم افزاری 60 مقاله پذیرفته شد که از این میزان 40 اثر سخنرانی و 20 اثر پوستر به صورت پوستر است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛
محمد حسین شیخی افزود: این همایش به میزبانی دانشگاه شیراز و با حضور اساتید و و دانشجویان سراسر کشور برگزار شده است و در آن صاحب نظران و کارشناسان به تشریح برخی از تلاشهای دشمن برای مقابله با انقلاب اسلامی از طریق سامانه های نرم افزاری خواهند پرداخت.
5 کارگاه آموزشی پیرامون امنیت سامانه های نرم افزاری نیز از حاشیه های برگزاری این همایش است. تحلیل مصادیق بد افزاری،کد نویسی امن،بررسی حملات متداول ، آشنایی با تکنیک های کد نویسی،روشهای تحلیل و تشخیص بد افزار،تستهای نگهداری و شناخت نقاط ضعف و قوت بد افزار از جمله محورهای مورد بحث در این همایش دو روزه است.