زاهدان/
راه‌اندازی هفدهمین بیمارستان صحرایی در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران زاهدان .، علیرضا سرگزی افزود : راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مناطق محروم در سال‌جاری نیز انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد : در همین راستا نیمه دوم خردادماه امسال هفدهمین بیمارستان صحرایی در یکی از مناطق محروم در سیستان و بلوچستان به مدت یک هفته راه‌اندازی می‌شود.

مسئول سازمان بسیج جامعه پزشکی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این بیمارستان، بیماران در بخش‌های ریه، زنان و زایمان، دندانپزشکی، اعصاب و روان، جراحی، قلب و عروق و ارتپدی و غیره درمان خواهند شد.

این مسئول بیان داشت: شانزدهمین بیمارستان صحرایی در بزمان ایرانشهر با فعالیت 80 نفر کادر پزشکی و پیراپزشکی راه‌اندازی شد.

وی با بیان اینکه بیمارستان‌های صحرایی با هدف ویزیت رایگان بیماران در مناطق محروم راه‌اندازی می‌شود، گفت: استقبال مردم از این بیمارستان‌ها بسیار خوب بوده است.

انتهای پیام/ش/ن