خطرناک‌ترین بخش طرح‌ یهودی‌سازی
رژیم صهیونیستی انتقال وزارتخانه‌ها به قدس اشغالی را 5سال به تعویق می‌اندازد
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، روزنامه هاآرتص در خبری اعلام کرد که تل‌آویو انتقال دفاتر وزارتی خود را به  قدس اشغالی ، به مدت 5 سال دیگر به تعویق انداخت.
این روزنامه نوشته است که اسرائیل این تصمیم را طی نشست هفتگی این رژیم به ریاست نتانیاهو که این تصمیم را مصوب نموده ، گرفته است.

این روزنامه سپس می‌نویسد : این تصمیم برای به تعویق انداختن انتقال دفاتر وزارتی ناشی از دوعلت است : اول اینکه انجام این کارممکن است که باعث بروز خشم جهانی گردد و دوم اینکه این مسأله به میزان آمادگی قدس از این میزان کارمند که باید در این شهر ساکن گردند برمی‌گردد.

این رونامه سپس انتقال دفاتر وزارتی به قدس را از خطرناک ترین پروژه‌های یهودی‌سازی در قدس شریف توصیف می‌کند و می‌نویسد: انجام این کار باعث افزایش تعداد شهرک‌نشینان یهودی در شرق قدس می‌گردد.


انتهای پیام/