رییس هیئت مدیره جامعه پزشکان متخصصین داخلی:
"تعیین تعرفه عادلانه"سبب کاهش موارد تخلف می‌شود
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ دکتر ایرج خسرونیا رییس هیئت مدیره جامعه پزشکان متخصص داخلی ایران در حاشیه بیست و "پنجمین کنگره جامعه پزشکان داخلی" با اشاره به اینکه هر کسی بر اساس کاری که انجام می‌دهد؛ باید دستمزد بگیرد در جمع خبرنگاران بیان داشت: هر کس باید متناسب با کار و هنری که دارد حق‌الزحمه دریافت کند و به خطر انداختن آبروی همه پزشکان که اکثر آنها حسنات ویژه‌ای دارند کار خطایی است.

وی با بیان اینکه شاید درست نباشد سقفی برای درآمد افراد تعیین شود گفت: رابطه مالی پزشک و بیمار که باعث بروز تخلفاتی در ارائه خدمات درمانی به بیماران می‌شود با تعیین تعرفه عادلانه از بین خواهد رفت.

وی همچنین  به ماده 616 قانون مجازات اسلامی اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: اگر پزشکی مهارت کافی در طبابت نداشته و موازین علمی و مقررات را در عمل جراحی یا معالجه بیمار رعایت نکند  مسئول بوده و علاوه بر پرداخت دیعه، مشمول اجرای ماده "616 قانون مجازات اسلامی" شده و قاضی دادگاه می‌تواند  او را به حبس از یک تا سه سال محکوم کند.


انتهای پیام/