تبریز/
افزایش 22 درصدی جوجه ریزی مرغداری های گوشتی شهرستان میانه

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز، به نقل از روابط عمومی جهادکشاورزی آذربایجان شرقی، شهرام ایرانی پورگفت: این افزایش جوجه ریزی با هدف افزایش امنیت غذایی و تولید پروتئین مورد نیاز جامعه بوده است.

وی اظهار کرد: این شهرستان با کسب رتبه اول استان در تولید گوشت سفید پیشگام بوده و طرح های زیادی با همکاری و سرمایه گذاری مرغداران برای افزایش تولید و بهبود این صنعت اجرا کرده است.

وی افزود: مرغداران این شهرستان با تولید 14 هزار و 350 تن گوشت سفید توانسته اند علاوه بر تامین نیاز شهرستان، مازاد تولید را به سایر شهرستان ها به خصوص استان تهران ارسال کنند.
 
انتهای پیام/س