المیادین:
ابوعمر چچنی به هلاکت رسید
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از المیادین، این شبکه در گزارشی اعلام کرد که :  "ابوعمر چچنی" فرمانده ارشد داعش در دیرزور که در اثر درگیری‌ها با جبهه النصره و جبهه اسلامی سوریه مجروح شده بود ، به هلاکت رسید.

این شبکه گزارش داد : ابوعمر چچنی در در مارس 2012 وارد سوریه شد و شروع به جنگ علیه نظام سوریه و ارتش این کشور کرد .

وی پس از درگیری‌هایی که داعش با "جبهه النصره " و جبهه اسلامی سوریه " دو روز پیش در دیر زور  داشت مجروح می‌شود وپس از اینکه به بیمارستان رقه برای مداوا برده می‌شود به علت جراحت‌های زیاد به هلاکت رسید.

گفتنی است که کشته شدن ابوعمر چچنی به دست جبهه النصره باعث دامن زده شدن به درگیری‌های موجود در گروه‌ها و گردان های القاعده در سوریه شده و طبق اعلام کارشناسان ، مرگ وی ضربه ای دشوار برای رهبر القاعده "ایمن الظواهری " به شمار می‌رود.


انتهای پیام/