نایب رییس کمیسیون اقتصادی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:
رویکرد "سرمایه گذاری" نیازمند تغییرات اساسی است
به گزارش خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، در طی سال‌های گذشته، تغییر مداوم قوانین و بی‌تدبیری مدیران باعث، کاهش سرمایه‌گذاری مولد در بخش تولید شد، که رویکرد سرمایه‌گذاری، ایجاد اشتغال و تولید به رویکرد دلالی و واسطه‌گری تغییر یافت که با این وجود رویکرد سرمایه‌ گذاری در کشور نیازمند تغییرات اساسی است.
 
روح‌الله بیگی نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی معتقد است: جذب سرمایه به ایجاد ثبات در اقتصاد و بهبود رتبه کسب و کار کشور و کاهش ریسک سرمایه‌ گذاری را منجر خواهد شد.
 
وی در ادامه گفت: کاهش نرخ بازگشت سرمایه و ثبات در قوانین و مقررات و اختصاص مشوق‌های مختلف اجتناب‌ناپذیر خواهد بود که در سال‌های اخیر تغییر مداوم قوانین و بی‌ثباتی در بخش‌های مختلف و بی‌تدبیری مدیران باعث کاهش سرمایه گذاری مولد در بخش تولید شود و رویکرد سرمایه گذاری، ایجاد اشتغال و تولید به رویکرد دلالی و واسطه‌گری تغییر یافت.
 
بیگی اظهار داشت: مقابله با توطئه‌های دشمنان و کاهش چالش‌های سیاسی و جلوگیری از ایران هراسی، نیز در جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی مؤثر است.
 
وی در پایان تأکید کرد: حمایت همه جانبه از تولید نیز می‌تواند به ماندگاری سرمایه‌ها در بخش تولید و افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد اشتغال منجر شود.
انتهای پیام/