صدها میلیارد تومان طلب پتروشیمی از بخش خصوصی وصول شد
به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران، رئيس حراست وزارت نفت با اشاره به بازپس گيري طلب شرکت ملي صنايع پتروشيمي تصريح کرد: تا کنون صدها ميليارد تومان طلب پتروشيمي از شرکتهاي خصوصي واگذار شده، وصول شده است. 

هوشنگ ايزدي افزود: حراست اراده جدي دارد که باقي طلب پتروشيمي را از شرکتهاي خصوصي پيگيري و دريافت کند.

ايزدي با اشاره به اينکه خصوصي سازي، پتروشيمي را با مشکل جدي مواجه کرده است، گفت: حراست در کارها پيگيري را مقدم بر پيشگيري قرار داده است، البته پيشگيري را نيز فراموش نمي کنيم.

رئيس حراست وزارت نفت از راه اندازي سايت خبري حراست خبر داد و افزود: موضوع اطلاع رساني اولويت نخست حراست است و بار ديگر سايت خبري اين بخش را فعال کرديم.

ايزدي افزود: کارکنان بخش حراست از کرامت نيروي انساني حفاظت و از مديران زحمتکش قدرداني مي کنند.

وي عملکرد بخش حراست را در سال 92 مثبت ارزيابي و تصريح کرد: سال گذشته اين بخش پاسخگوي بيش از 99 درصد درخواستها بوده است.

انتهای پیام/