شیراز/
تامين هزينه هاي بيماران خاص کشور

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: پدر مرحوم نمازی خود یک خیر بوده که بهبودستان نمازی شیراز را راه‌اندازی کرد.

ملک زاده به بودجه های سلامت دولت اشاره کرد و گفت: بودجه‌های دولت محدود است و تعهدات مختلفی در وزارت بهداشت وجود دارد؛ سلامت همیشه خدماتی بوده که نیاز به بهتر شدن داشته است.

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: نخستین موتورخانه‌ای که وارد ایران شد در بیمارستان نمازی شیراز بود و مرحوم نمازی برای ساخت بیمارستان نمونه چیزی را کم نگذاشت و امروزه در بیمارستان نمازی با تلاش اساتید پیشرفته ترین خدمات به مردم استان و ایران ارائه می‌شود.

ملک زاده با اشاره به موسسه خیریه سلامت مردم نهاد وزارت بهداشت گفت:برای نخستین بار در هفته گذشته مؤسسه خیریه مردم نهاد در مجموعه وزارت بهداشت با معرفی آقای ایازی به عنوان مسوول این مؤسسات، راه‌اندازی شد که این مؤسسه زمینه مناسبی برای سرعت بخشیدن به امور خیریه را ایجاد می‌کند.

انتهای پیام/س