کرمان/رییس مرکز اورژانس کشور:
رضایت جامعه از اجرای برنامه تحول نظام سلامت

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان و بنا به اعلام دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر امین صابری نیا در بررسی روند اجرای برنامه نظام سلامت در مراکز آموزشی درمانی افضلی پور و شهید باهنر کرمان افزود: با توجه به عملکرد مسئولان، مراجعه کنندگان به این مراکز رضایت نسبی را از اجرای برنامه تحول نظام سلامت داشتند.

رییس مرکز اورژانس کشور تصریح کرد: بسته های اول و دوم برنامه تحول نظام سلامت به جدیت در دانشگاه علوم پزشکی کرمان پیاده می‌شود و بسته های دیگری چون ماندگاری و مقیم پزشکان و همچنین اجرایی شدن سایر بسته ها بر اساس جدول زمان بندی در کرمان به صورت جدی پیاده می شود.

وی خاطرنشان کرد: اقدامات مرکز آموزشی درمانی افضلی‌پور در رابطه با بیماری کرونا خوب بوده و رضایتمندی بیماران و خانواده آنها را در پی داشته است./س