علی فیاض:مقاومت خواهان درگیری با هیچ‌یک از گروه‌های سیاسی لبنان نیست
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران، به نقل از المنار؛"علی فیاض"روز یکشنبه در سخنانی تاکید کرد: مقاومت همچنان نیاز، استراتژی و بنیاد دفاع از خاک کشور برای آزادی و حمایت از امنیت و ثبات و حاکمیت لبنان است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه همچنان سرزمین اشغال شده وجود داشته و ما به مقاومت برای آزادی آن پایبند هستیم گفت: لبنان تنها کشوری است که همه روزه حاکمیتش نقض می‌شود.

رییس فراکسیون وفاداری به مقاومت در پارلمان لبنان در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: مقاومت خواهان درگیر شدن در جنگ با هیچ گروه داخلی لبنانی نیست و برای مقاومت دشمنی به غیر از دشمن اسراییلی وجود ندارد.

"فیاض" تمامی گروه‌های سیاسی را به بازگشت به گفتگو و عدم ارتباط اختلافات سیاسی با نقش مقاومت دعوت کرد و افزود: تمامی اختلافات سیاسی موضوع دیگری است که باید از طریق گفتگو و تفاهم حل و فصل شود.

وی گفت: جنگ مقاومت با تکفیری‌ها در این لحظه که آنها تمامی سطوح سیاسی و کیان لبنان را تهدید می‌کنند، واجب شده است.

انتهای پیام/