ترافیک بالای اینترنتی کارشناسان جام جهانی را شوکه کرد
به گزارش خبرنگار علمی باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان هشدار می‌دهند در آینده نزدیک تا حدود سال 2018، استفاده از PCها کاملا منسوخ می‌گردد و در عوض انواع وسایل برقی مانند اتومبیل‌ها، یخچال و تلویزیون‌های هوشمند دارای اینترنت خواهند شد.

گفتنی است، کارشناسان برآورد کرده‌اند در سال 2018 دیگر انحصار داشتن اینترنت بر روی PCها، تبلت‌ها و یا تلفن‌های همراه از بین خواهد رفت و در عوض انواع وسایل برقی به اینترنت تجهیز خواهند شد.

براساس گزارش‌ها در آینده همچنین ترافیک شبکه‌های اینترنتی بسیار بیشتر از حال خواهد شد و ارائه دهنده‌گان سرویس اینترنت مجبور به ارائه حجم‌های بالاتری از اینترنت در حد اگزا بایت خواهند شد.

در حال حاضر کارشناسان نگران نحوه پوشش دهی اینترنت در مسابقات جام جهانی برزیل هستند زیرا در یک ساعت امکان استفاده از اینترنت توسط گوشی‌های هوشمند در زمان برگزاری مسابقات افتتاحیه به میزان بیش از 94 میلیون گوشی هوشمند خواهند بود.


انتهای پیام/