تبریز/
خشک شدن بیش از حد دانه های گندم نشانه ای از تاخیر در برداشت گندم

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: دانه هایی که رشد کامل نکرده باشند چروکیده و سبک وزن بوده و مقدار نشاسته آنها پایین تر از حد معمول است.

وی تشریح کرد: رها کردن طولانی محصول رسیده در مزرعه باعث ریزش دانه، خوابیدگی بوته ها و افزایش خسارت پرندگان می شود.

سلیمانی ادامه داد: برداشت گندم قبل از رسیدگی کامل بوته باعث پایین آمدن عملکرد و کیفیت محصول می شود.

وی اظهار داشت: در حالت رسیدگی کامل کلش گندم زرد و خشک و دانه گندم نیمه سخت یا سخت است و هنگام پیچیدن ساقه به دور دست ساقه ها شکسته خواهند شد.

سلیمانی تاکید کرد: در برداشت با کمباین اگر محصول خیلی زود یا خیلی دیر برداشت شود ممکن است به علت صدمه دیدگی یا تلفات دانه ها درآمد حاصله کاهش پیدا کند.
 
 
انتهای پیام/ب