رئیس کمیته آموزش عالی مجلس:
اعتبارات بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت کافی نیست
جواد هروی رئیس کمیته آموزش عالی مجلس در گفتگو با خبرنگار دانشگاهی باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: بررسی‌های صورت گرفته توسط کمیته آموزشی عالی نشان می‌دهد توجه وزارت بهداشت به بخش‌های آموزشی بسیار ناکافی بوده است و رشد کیفی در این حوزه‌ها اصلا رضایت بخش نیست. 

وی گفت: اگرچه وزارت بهداشت و درمان از سایر وزارت‌خانه‌ها به لحاظ اعتباری وضعیت بهتری دارد اما در تخصیص اعتبارات رعایت عدالت نکرده است و بودجه بخش‌های آموزشی حوزه سلامت بسیار ناچیز تعیین شده است. 

وی با بیان اینکه پتانسیل 3/5 درصد دانشجویان کشور متعلق به وزارت بهداشت است خاطر نشان کرد: علیرغم این موضوع توجه به بخش آموزش پزشکی در سایه قرار گرفته است و مسئولان این حوزه از این بخش غافل مانده‌اند. 

وی تصریح کرد: لذا بودجه آموزش وزارت بهداشت بسیار جای تأمل و رسیدگی دارد و درخور آموزش پزشکی کشور نیست. 

وی با بیان اینکه هر نوع بی‌توجهی به تربیت نیروهای پزشکی و آموزش آنان می‌‌تواند در آینده آفتی برای سلامت کشور به حساب آید خاطر نشان کرد: امکانات و تجهیزات برای آموزش پزشکی باید درخور این رشته‌ها باشد و نباید آموزش پزشکی به حاشیه رانده شود. 

وی افزود: گزارشاتی که مسئولان وزارت بهداشت به کمیته آموزش عالی ارائه داده‌اند نشان دهنده است که وضعیت آینده سلامت کشور و بخصوص بخش‌های آموزش پزشکی رضایت بخش نیست و باید تعامل و ارتباط بین بخش‌های آموزشی وزارت بهداشت و وزارت علوم نیز احیا شود. 

انتهای پیام/