لرستان/
تولید بیش از 20 هزار تن زردآلو در استان لرستان
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران لرستان؛ بهروز بهاروند گفت: سطح باغات زردآلو استان،3692 هکتار بوده که از این مقدار 1052 هکتار غیربارور و 2640 هکتار نیز بارور است.
وی اضافه کرد: از این میزان باغ بارور زردآلو،21 هزار تن میوه با عملکرد 7954 کیلوگرم در هر هکتار محصول برداشت شده است.
مهندس بهاروند ادامه داد: مصرف قیسی و زردآلو خواص درمانی بسیاری دارد که از جمله می‎توان به تصفیه خون، باز کردن عروق، پایین آوردن تب و برطرف کردن ورم مفاصل اشاره کرد.
مدیر باغبانیجهاد کشاورزی لرستان افزود: قیسی حاوی کلسیم، سدیم، پتاسیم، فسفر، آهن، ویتامین‎های B1، B2، B3 و مواد نشاسته‎ای و چربی است./س