اردبیل/
احداث بزرگ‌ترین سد خاکی شمال غرب کشور پیشرفت کندی دارد

داوود نجفیان دیروز در گفت‌و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل اظهار داشت: در حال حاضر شش سد در استان اردبیل در حال ساخت است و 22 سد نیز مراحل پایانی مطالعات خود را سپری می‌کنند.

وی با بیان اینکه 48 سد در استان اردبیل در حال بهره‌برداری بوده و از منابع و ذخایر آن استفاده می‌شود، افزود: بزرگ‌ترین سد خاکی شمال غرب کشور، سد عمارت پیشرفت کندی داشته و امسال 20 میلیارد تومان از طریق اوراق مرزی برای این طرح منابع اعتباری در نظر گرفتند.

مدیرعامل آب منطقه‌ای اردبیل برخورداری این طرح را از بسته حمایت مرزی و همچنین فاینانس چین یادآور شد و گفت: سد کوثر با 86 درصد پیشرفت به دلیل کمبود منابع اعتباری متوقف شده و در چرخه تکمیل قرار ندارد.

نجفیان در ادامه پیشرفت 75 درصدی سد بفراجرد را یادآور شد و افزود: برای سدهای کلاسر و تازه کند در گرمی ، احمد بیگلو در مشگین‌شهر و همچنین سد عنبران در نمین از طریق اوراق مرزی منابع اعتباری پیش‌بینی شده که امیدواریم با تامین شدن آن شاهد تکمیل و بهره‌برداری این سدها باشیم.

انتهای پیام/ش/ن