حماس خواستار محاصره سفارت‌خانه‌های اسراییل در سرتاسر جهان شد
به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران؛"فوزی برهوم" روز چهارشنبه در صفحه شخصی خود در فیسبوک خطاب به کشورهای مسلمان نوشت: باید که تمامی ملت‌های عربی و اسلامی در تمامی کشورها از منازلشان خارج شده و سفارت‌خانه‌های اسراییل را در هر مکانی محاصره کنند و سفیران این رژیم را از کشورهایشان اخراج کنند؛ این کمترین چیزی است که می‌توانند به فلسطین و غزه تقدیم می‌کنند.

وی در ادامه با اشاره به اینکه سکوت عربی-اسلامی در قبال آنچه که در غزه در جریان است، هیچ توجیهی ندارد، افزود: تمامی رهبران و رییسان جمهوری کشورهای عربی و اسلامی باید در کنار ملت فلسطین قرار بگیرند و هر کسی که از قضیه فلسطین شانه خالی کند، سرنگون شده و تاریخ آن را طرد خواهد کرد.

سخنگوی جنبش حماس با بیان اینکه ملت فلسطین در حالت انزوای عربی-اسلامی بی‌سابقه‌ای زندگی می‌کند که به اشغالگران جرات کشتار فلسطینی‌ها را داده، تصریح کرد: هر کسی که با پیروزی غزه همراه باشد باید که به خود افتخار کند و هر کسی که از این موضوع شانه خالی کرده و علیه آن توطئه کند، به صورت ننگینی از آن تجلیل خواهد شد.

"فوزی برهوم" در پایان تاکید کرد: ای علمای امت که رهبری امت را برعهده دارید، با آنها به خیابان‌ها بیایید و سفیران صهیونیستی را اخراج کرده و آنها را منزوی کنید.

انتهای پیام/