تبریز/
کاهش 60 درصدی روان آب ها در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز ،غلامرضا هاشمی در گفتگو با خبرنگاران  افزود: در حالی که افزایش جمعیت در استان ما رقم قابل توجهی نیست ولی سالانه شاهد افزایش شش درصدی مصرف آب در استان هستیم .

وی با بیان اینکه تبریز، بیش از 50 درصد آب شرب استان را مصرف می‌کند، گفت: آبرسانی در تبریز با بالاترین استاندارد و کیفیت بین‌المللی انجام می‌شود و  55 درصد از این آب از طریق خط آبرسانی از زرینه‌رود و زیر نظر سازمان آب منطقه‌ای تامین می‌شود.

وی ادامه داد: مابقی آب شرب مور نیاز تبریز نیز از طریق سد نهند و چاه‌ها تامین می‌شود که این موارد نیز با کنترل دقیقی به شکل کاملا سالم به دست مردم می رسد.

هاشمی افزود: عملیات خط دوم آبرسانی تبریز نیز از میاندوآب به سرعت آغاز می‌شود و  این خط به صورت پشتیبان و پدافند غیرعامل برای خط اول خواهد بود چرا که در هیچ نقطه از دنیا خط‌ های آبرسانی نمی‌تواند یک خطه باشد.

وی یادآور شد: سد نهند که 14 درصد از آب شرب تبریز را تامین می‌کند، نسبت به سال قبل کاهش 55 درصدی را نشان می‌دهد و در حوزه سد ستارخان نیز که بخشی از آب شرب و کشاورزی اهر را تامین می‌کند شاهد کاهش 35 درصدی آب هستیم و آب سد علویان نیز با 35 درصد کاهش به 61 میلی‌متر رسیده است.

وی تاکید کرد: آمایش سرزمین در کشور ما با برنامه توسعه منطبق نیست و به همین دلیل در بحث آب با مشکلاتی مواجه شده ایم./س