کرمان/
بازار داغ زولبیا و بامیه و ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی
مدیرگروه بهداشت محیط وحرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمان درگفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگارانِ کرمان با اشاره به اینکه برای عرضه زولبیا و بامیه ،بهداشتی بودن مکان تولید و عرضه بسیار مهم است ، گفت: ساختمان از نظر دیوار ، کف ، محل نگهداری روغن و آرد باید طوری باشد که مانع از ورود حشرات و جوندگان شود.

جعفر نوحی با تأکید بر اینکه افرادی که پخت زولبیا را برعهده دارند موظف به رعایت بهداشت فردی هستند ، توصیه کرد: پوشیدن کلاه ، روپوش ، داشتن کارت تندرستی و گواهینامه دوره ی بهداشت عمومی از ضرورتهای این کار است.

وی با بیان اینکه باید مواد اولیه پخت زولبیا از کیفیت بالایی برخوردار باشند، یادآور شد: روغنی که برای زولبیا استفاده می شود باید سرخ کردنی و زیاد حرارت ندیده باشد و از روغن ، چند بار استفاده نشود.

وی از شهروندان خواست: در صورت مشاهده موارد تخلف، با شماره های 2113144 و 3311366 تماس بگیرند.ش