تبریز/
مشهود بودن پروتئین بیشتر موجود درعدس در مقایسه با گوشت گاو

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز افزود: عدس دارای لعاب زیادی است و می توان به عنوان مُسهل برای درمان ناراحتی های روده مورد استفاده قرار داد.  وی تشریح کرد: علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامین‌های گوناگون از جمله ویتامین ب و مواد معدنی همچون آهن، کلسیم و فسفر است.

نقشی با توصیه به مادران شیرده ادامه داد: عدس زیاد کننده ترشحات شیر است و مادران شیرده  می توانند در برنامه غذایی خود قرار دهند.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی  یادآور شد: کارشناسان آرد عدس بو داده را برطرف کننده طبیعی برای تشنگی می دانند.

وی اظهار داشت: غِرغِره آب عدس پخته شده برای درمان زخم های دهان و گلو موثر است.

نقشی تاکید کرد: مصرف نمودن عدس پخته با سرکه تقویت معده و برطرف کردن گاز معده را در پی خواهد داشت./س