کرمان/
" پروکسید " روغن نامطلوب شده و عاملی برای بروز بیماریهای سرطانی است

مجید رنجبر کاظمی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمان با اشاره به جلسه آموزشی که قبل از ماه مبارک با حضور قنادان برگزار شد،افزود: در این جلسه آموزشهای لازم درباره چگونگی استفاده صحیح از روغن در پخت و پز زولبیا و بامیه ارائه شد.

وی تصریح کرد : در رفسنجان طرح مطلوبیت " پروکسید " روغن در تهیه زولبیا و بامیه هرساله از سال 88 مورد نمونه گیری و آزمایش قرار می گیرد و نتیجه این آزمایشها حاکی از آن است که در سال 88 میزان مطلوبیت " پروکسید " 65 درصد بوده و این میزان پارسال به 90 درصد رسیده که بیانگر 25 درصد افزایش مطلوبیت است.

وی توصیه کرد : مردم از زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان کمتر استفاده و به جای آن از خرما و موادی که قند طبیعی دارند مصرف کنند زیرا زولبیا و بامیه حاوی قند بالایی است و موجب افزایش قند و چربی خون می شود.

وی با اشاره به وجود 60 قنادی در سطح دو شهرستان رفسنجان و انار تصریح کرد : با شروع ماه مبارک رمضان ، بازدید و کنترل مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی و نظارت بر توزیع آش و حلیم و زولبیا و بامیه در قالب طرح تشدید توسط بازرسان مراکز بهداشت رفسنجان وانار آغاز شد./ش