نایب رییس کانون انبوه‌سازان کشور :
رکود تا 6 ماه آینده گریبانگیر بازار "مسکن" است
حسن محتشم نایب رییس کانون انبوه‌سازان کشور در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه بازار مسکن از نظر خرید وفروش رونق چندانی ندارد افزود: تا زمستان امسال بعید  است بازار مسکن از رکود بیرون آید.
 
وی درادامه افزود: به دلیل رکود و تورم اقتصادی رکود بازار مسکن طبیعی است.
 
رئیس کانون سراسری انبوه سازان استان تهران در ادامه تصریح کرد: در کلان شهرها از جمله تهران صدور پروانه های ساختمانی و میزان فعالیت‌های ساخت و ساز کاهش یافته است.
 
محتشم در ادامه اظهار داشت: در صورتی که فعالیت‌های ساخت و ساز رشد نیابد رکود بازار مسکن در آینده افزایش می‌یابد.
 
نایب رییس کانون انبوه‌سازان استان کشور با بیان اینکه دستورالعمل شماره 3 افزایش قیمت مسکن مهر اجرایی نشده است گفت: این دستورالعمل در حال حاضر با ابهام مواجه و عملاً اجرایی نشده است.
 
محتشم در ادامه توضیح داد: عدم فعالیت پیمانکاران در ساخت و ساز مسکن مهر به نفع آنها نیست بنابراین باید با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و افزایش قیمت ساخت و ساز این بخش سرعت گیرد.

انتهای پیام/